Karina1 copy.png

Over mij

Karina Dimitriu heeft sinds 2006 haar eigen ontwerpstudio, na te zijn afgestudeerd aan ArtEZ in Arnhem. Er is een groeiende liefde voor illustraties die steeds zichtbaarder is geworden in haar werk de afgelopen jaren. Het vertalen van inhoud naar een passende visuele vorm is iets waar ze zich graag in vastbijt. Ze werkt graag aan ontwerpopdrachten waarbij ze zelf ook ‘beeld kan maken’, of kan meedenken welk soort beeld bij de uiting zou kunnen passen, zodat het een geheel wordt met de typografie.

Haar kleurrijke ontwerpen hebben een herkenbare stijl, of zoals op de website van Uitgeverij Loopvis hierover wordt geschreven: ‘in elkaar overvloeiende, overzichtelijke ontwerpen die licht overkomen. Een rustige uitstraling zonder harde grenzen, maar met een duidelijke vingerafdruk’.

Ze werkt voor uiteenlopende partijen; van kleine zelfstandigen en culturele stichtingen tot (grotere) non-profit en commerciële organisaties. Belangrijk blijft de open communicatie over en weer, zodat het verhaal op de juiste manier verteld kan worden. Inmiddels is ze aardig geworteld in Arnhem en omgeving – maar stapt graag in de trein voor een samenwerking!

De foto’s op deze website zijn gemaakt door fotografe
Masha Bakker Matijevic, tenzij anders vermeld.